sizzlingsala-header-slide2-2018

WORKSHOP SALSA TBT

Timing Balans en Techniek: onmisbaar!

Vanaf niveau Semi 1 en hoger


UITGESTELD TOT NADERE DATUM KAN WORDEN GEPRIKT! 


Binnenkort 
is er weer een kans om je dansvaardheid met stappen te vergroten, tijdens een nieuwe workshop Timing Balans Techniek Salsa.

Deze wordt gegeven in de ruime Spiegelzaal van de Meent in Alkmaar van 13.30 tot - 16.15 uur. De workshop omvat 2,5 uur dansles en tussendoor een korte pauze. 
 
Docenten Edgar en Marianne leren je alles over je balans in het draaien (enkele en anderhalve draaien), het leiden en volgen met handposities en 'hesitations' en geven talloze grote en kleine tips om makkelijker en met iedereen te kunnen dansen. 

Elke salsadanser(es) die zichzelf wil verbeteren, weet dat deze ‘tools’ alle drie nodig zijn om goed te leiden en te leiden en te volgen. Voor elke leerling is dit eigenlijk een must! De TBT is goed te volgen voor elke leerling vanaf kennisniveau Salsa semi 1 en hoger. 

Quotes van enkele voormalige deelnemers TBT:

"Ik heb een super TBT gehad. Edgar is een docent die rustig uitlegt, aandacht heeft voor de leerlingen en zorgt voor een fijne sfeer tijdens de les. De moves waren niet ingewikkeld voor mij en juist daarom bleven de tips goed hangen. Je ziet het: niets dan lof."
 
"Ik vond het een superleuke workshop! Om de volgende redenen:
- Edgar geeft goed les. Heel duidelijk.
- voldoende en - ook erg goede en leuke- hulpmannen (hulde!)
- herhaling van bekende pasjes maakt het mogelijk de techniek beter in te slijten. 
- beide docenten liepen bij iedereen rond om persoonlijk dvies te geven. 
- 2,5 uur is prettige lengte. " 

"Het was ontzettend leuk en nuttig om aan mee te doen! Het was wat ik mij ervan had voorgesteld en ik heb veel geleerd.Goede docenten, er werd op een leuke manier les gegeven en dit heeft echt een meerwaarde om te doen. Ook is het voor de mensen die nog niet heel erg lang dansen (zoals ik in dit geval) fijn als er goede hulpheren zijn.Dit is prettig zodat je goed kan oefenen. Hopelijk komen dit soort workshops nog eens terug."

Kosten €25,00 p.p. Aanmelden vi
a: info@sizzlingsalsa.nl