sizzlingsala-header-slide2-2018

SALSA SOLO

Los dansen op vrolijke Caribische muziek

Voor vrouwen en meiden
Ook zin om lekker Salsa en Merengue te dansen op vrolijke Caribische muziek? Maar je man wil niet mee naar dansles of je hebt geen partner?
Je kunt je nu bij Dansschool Sizzling Salsa ook aanmelden voor een cursus Salsa Solo Ladies. Daarbij dans je ´los´ en alleen met vrouwen en meiden in de zaal. Dus trommel snel al je vriendinnen, buurvrouwen, je zus, je tante of je moeder op en meld je aan! 

In 10 weken leer je in de Beginnerscursus de basispassen en –draaien van beide dansen en je gaat een hele choreografie dansen met leuke arm- en heupbewegingen en draaien… elke week is er herhaling en een nieuw stukje. Docente Francoise (Alkmaar) of Petra (Schagen) leidt je met veel plezier door de diverse moves.
Bij voldoende animo volgt daarna uiteraard een vervolgcursus en dan leer je ook de romantische Bachata in een leuke, dansbare choreografie.


De volgende cursus start dinsdag 7 mei (8 weken)
Je kunt je aanmelden voor een gratis proefles op dinsdagavond 30 april om 19.15 uur in de Mossel 1-zaal van wijkcentrum Mare Nostrum in Alkmaar. Mail info@sizzlingsalsa.nl 

Tot ziens op de dansvloer!