sizzlingsala-header-slide2-2018

SALSA DANSLES

Cursussen van beginners tot gevorderden

Salsa dansen is voor iedereen!


DE DANSLESSEN LIGGEN STIL TOTDAT EEN NIEUWE DATUM KAN WORDEN BEPAALD OM ZE TE HERVATTEN. 


Wil jij ook starten met Salsa dansles en ben je een totale beginner? Wij geven salsa cursussen vanaf beginners 1 tot en met gevorderd 2 niveau. 


Aanmelden voor een proefles of direct voor een cursus kan door een e-mail met naam, adres en telefoonnummer te sturen aan info@sizzlingsalsa.nl 

De cursussen voor alle hogere niveaus starten weer in de eerste week van maart. Heb je eerder of elders gedanst, neem even contact op om je niveau te bepalen. 
SALSA VOOR DE MEEST GEVORDERDEN


Super Salsa-docent Sederick Blommestein-Short uit Haarlem geeft  met assistente Marlies de niveaus 'Gevorderd 1' en 'Gevorderd 2' danslessen op de woensdag in Podium Victorie in Alkmaar.

Niveau Gevorderd 1 (19:15 uur, grote zaal) is voor degenen die nieuw instromen uit de voorgaande programma's, degenen die instromen van buitenaf en elders ophoog niveau les gehad hebben. Leer lekker dansbare combinaties met een goede basistechniek op stevig tempo! 

Niveau Gevorderd 2 (20:15 uur, grote zaal) is voor degenen die al enige tijd dansen én weer een stap verder willen in hun ontwikkeling. Je wordt door de docenten uitgenodigd voor niveau 2 in overleg. Hier werk je aan nieuwe technieken.

De Groep Salsa Gevorderd Social in Wijkcentrum de Rekere in Alkmaar is voor wie alle semigevorderde niveaus heeft doorlopen, maar geen behoefte heeft aan nog meer en moeilijkere stappen 'omhoog' in de Gevorderd 1 en 2. Voor degenen die liever sociaal verder dansen onder leiding van docent Georg Bras en assistentes Petra en Marjolijne, bieden we in deze cursus elke periode nieuwe combinaties die zijn samengesteld uit eerder geleerde moves van beginners 2 tot en met semi 5. Zo leer je zelf ook je eigen combinaties maken en word je een creatieve danser.