sizzlingsala-header-slide2-2018

SALSA DANSLES

Cursussen van beginners tot gevorderden

Salsa dansen is voor iedereen!


Wil jij ook starten met Salsa dansles en ben je een totale beginner? 

HEEL VEEL NIEUWE BEGINNERS CURSUSSEN

1. Er is nog plek voor 1 koppel en 2 heren in de cursus SENIOREN salsa cursus op dinsdagavond in Alkmaar van 19.15 - 20.15 uur in Wijkcentrum de Rekere. 

2.Er is alleen nog plek voor solo heren in de SENIOREN salsa cursus op zaterdagmiddag in Schagen van 16.00 - 17.00 uur. 

3 Vanaf maandag 20 januari start de 10-weekse cursus SALSA BEGINNERS 1 in Schagen. Les 1 is tevens proefles. Je kunt je hiervoor ook aanmelden via de mail! Na de proefles kunt u zich officieel inschrijven als u wilt deelnemen. Elke cursus van 10 weken kost bij deelname €95 per persoon. 

4 Op woensdag 19 februari is er proefles SALSA BEGINNERS in Podium Victorie te Alkmaar van 19.15 - 20.15 uur. De cursus start woensdag 4 maart, op dezelfde tijd, in de Spiegelzaal van de Meent in Alkmaar. Aanmelding is open. 

5. Op vrijdag 21 februari is er een proefles SALSA BEGINNERS in Wijkentrum de Zon in Heerhugowaard van 19.15 - 20.15 uur. De cursus start vrijdag 6 maart op dezelfde tijd en plaats. Aanmelding is open.

Aanmelden voor een proefles of direct voor een cursus kan door een e-mail met naam, adres en telefoonnummer te sturen aan info@sizzlingsalsa.nl 

De cursussen voor alle hogere niveaus starten weer in de eerste week van maart. Heb je eerder of elders gedanst, neem even contact op om je niveau te bepalen. 
SALSA VOOR DE MEEST GEVORDERDEN


Super Salsa-docent Sederick Blommestein-Short uit Haarlem geeft  met assistente Marlies de niveaus 'Gevorderd 1' en 'Gevorderd 2' danslessen op de woensdag in Podium Victorie in Alkmaar.

Niveau Gevorderd 1 (19:15 uur, grote zaal) is voor degenen die nieuw instromen uit de voorgaande programma's, degenen die instromen van buitenaf en elders ophoog niveau les gehad hebben. Leer lekker dansbare combinaties met een goede basistechniek op stevig tempo! 

Niveau Gevorderd 2 (20:15 uur, grote zaal) is voor degenen die al enige tijd in Gevorderd 1 dansen én weer een stap verder willen in hun ontwikkeling. Je wordt door de docenten uitgenodigd voor niveau 2 in overleg. Hier werk je aan nieuwe technieken en leer je ook de Mambo on 2! Lesprogramma is: on1 en on2 worden wekelijks afgewisseld. 

De Groep Salsa Gevorderd Social in Wijkcentrum de Rekere in Alkmaar is voor wie alle semigevorderde niveaus heeft doorlopen, maar geen behoefte heeft aan nog meer en moeilijkere stappen 'omhoog' in de Gevorderd 1 en 2. Voor degenen die liever sociaal verder dansen onder leiding van docent Georg Bras en assistentes Petra en Marjolijne, bieden we in deze cursus elke periode nieuwe combinaties die zijn samengesteld uit eerder geleerde moves van beginners 2 tot en met semi 5. Zo leer je zelf ook je eigen combinaties maken en word je een creatieve danser.