sizzlingsala-header-slide2-2018

NIEUW SALSA SOLO

Los dansen op vrolijke Caribische muziek

Voor vrouwen en meiden
Ook zin om lekker Salsa en Merengue te dansen op vrolijke Caribische muziek? Maar je man wil niet mee naar dansles of je hebt geen partner?
Je kunt je nu bij Dansschool Sizzling Salsa ook aanmelden voor een cursus Salsa Solo Ladies. Daarbij dans je ´los´ en alleen met vrouwen en meiden in de zaal. Dus trommel snel al je vriendinnen, buurvrouwen, je zus, je tante of je moeder op en meld je aan! 

In 10 weken leer je in de Beginnerscursus de basispassen en –draaien van beide dansen en je gaat een hele choreografie dansen met leuke arm- en heupbewegingen en draaien… elke week is er herhaling en een nieuw stukje. Docente Francoise leidt je met veel plezier door de diverse moves.
Bij voldoende animo volgt daarna uiteraard een vervolgcursus en dan leer je ook de romantische Bachata in een leuke, dansbare choreografie.
 
Gratis uitproberen?

Meld je dan NU aan voor een de gratis proefles Salsa Solo in Alkmaar:

- Dinsdag 13 nov. 19.45 uur bij Wijkcentrum Mare Nostrum aan de Arubastraat 2.

Aanmelden kan via een mail aan: info@sizzlingsalsa.nl of bel Marianne via 06 40308610 (10/16 uur). 

De eerste lesavond is een gratis proefles. Het vervolg van de cursus in Alkmaar is dan elke dinsdagavond  vanaf 20 november in Mare Nostrum van 19.45-20.45 uur in de Mossel 1 zaal. Inschrijven kan op locatie na beide proeflessen of via de mail. Vol is vol!

Salsa Solo beginners is na de gratis proefles nóg 9 weken tot en met 29 januari. Geen les in de kerstvakantie. Kosten zijn € 70,00 per persoon. 

Tot ziens op de dansvloer!