sizzlingsala-header-slide2-2018

LATIN BALLROOM BEGINNERS

In Schagen en Heerhugowaard

Leer de Cha cha, de Rumba en de Jive...


Altijd al nieuwsgierig geweest naar de 'andere' latin dansen zoals de Cha Cha en de zwoele Rumba en de vrolijke Jive? Op vrijdagavond 11 oktober is er een proefles, tevens les 1, in Wijkcentrum de Zon aan het Brandpunt 1 in Heerhugowaard zuid, stad van de zon. Aanvangstijd is 20.15 uur.

We dansen tot 21.30 uur en erna kan iedereen die dag nog niet gedaan heeft, zich ter plekke inschrijven voor de rest van de cursus. U kunt zich vanaf heden aanmelden voor de proefles die gratis is. Mail: info@sizzlingsalsa.nl 

Bij voldoende animo gaan de Latin danslessen de week erna door van 20.15 - 21.45 uur. De hele cursus omvat 6 weken 1,5 uur dansles, totaal 9 uren. Kosten zijn bij inschrijving €85 p.p.
Direct inschrijven voor de cursus kan ook via het inschrijfformulier rechtsboven op deze pagina. 

In deze Latin danslessen laten we de deelnemers kennis maken met de muziek en gaan we de vrolijke Cha-cha-cha, de romantische Rumba en de actieve Jive leren. We gaan de drie dansen invulling geven met danspassen, techniek, houding maar vooral met veel plezier!  
Uw docent heeft jarenlange ervaring in deze dansen, heeft wedstrijden gedanst en is bij Dansschool Sizzling Salsa al jaren actief. We staan dus garant voor goed leren dansen, genoeg tijd voor herhaling en voor lessen met humor en een lach! 

Vragen: mail Marianne via: info@sizzlingsalsa.nl 


Dezelfde cursus is ook gestart op donderdag 12 september in Schagen (20.15 uur Dans centrum Chantal). 
Beide cursussen zullen verder gaan met een vervolggroep Latin Ballroom beginners 2 bij voldoende animo, vanaf eind november. Inhalen is dan bij verstek ook mogelijk op de andere locatie !