sizzlingsala-header-slide2-2018

KIZOMBA

Je kunt instromen in de nieuwe lessen!

Kom kennismaken met de nieuwe docenten


DE DANSLESSEN LIGGEN STIL TOTDAT EEN NIEUWE DATUM KAN WORDEN BEPAALD OM ZE TE HERVATTEN. 

Kizomba is zowel een dans als muziekstijl en ze heeft zich ontwikkeld uit de traditionele Afrikaans Semba, maar ze is ook sterk beinvloed door de Zouk-muziek van het Franse Caribische eiland Guadeloupe. De Kizomba dans werd in het begin gedanst op de Semba muziek, later ontwikkelde zich ook en eigen Kizomba muziekstijl die langzamer is.
Daarna zijn diverse typische Kizomba bewegingen toegevoegd die de dans nu heel herkenbaar maken. Net als de Argentijnse Tango is Kizomba gebaseerd op passada´s en ze wordt ook daarom ook wel de Angolese of Afrikaanse Tango genoemd,


De Kizomba is een prachtige partnerdans, waarbij het bovenlichaam contact maakt en samen met het frame van de heer wordt gebruikt om de dame te leiden. De dansers volgen de snelheid van de muziek door versnellingen en vertragingen in de dans aan te brengen.

Dansschool Sizzling Salsa geeft Kizomba lessen en workshops sinds 2012! Onze docenten zijn professioneel geschoold en bezoeken regelmatig zelf ook workshops van topdocenten om ´bij´ te blijven. 
Cursus Kizomba voor beginners 2
Deze cursus voor Kizomba dansers met basiservaring beginners 1 start vanaf dinsdagavond 31 maart om 19.15 uur in zaal Mossel 2 van Wijkcentrum Mare Nostrum. De cursus omvat 10 weken dansles en kost €95 (*€85 voor wie ook Salsa danst).  Aanmelden voor de cursus en instromen kan door je aan te melden via info@sizzlingsalsa.nl

Cursus voor Kizomba dansers niveau semigevorderd 
Nét gestart op 3 maart op dezelfde locatie, is de cursus Semigevorderden Kizomba. Mensen met kizomba ervaring kunnen tussentijds instromen. Aanmelden voor deze danslessen kan via info@sizzlingsalsa.nl o.v.v. naam, adres en 06. 
De cursus omvat 10 weken dansles en kost €95 (*€85 voor wie ook Salsa danst). Kosten zijn bij later instromen uiteraard aangepast. Karin van Nieuwenhuizen en Juliën Seca gaan alle lessen geven vanaf dinsdag 31 maart. Nadruk in de lessen ligt niet op ingewikkelde moves maar op een betere social dancer worden, lekker kunnen dansen op elk feestje, met goed gevoel voor de connectie en de muziek. Kortom: heel veel dansplezier!