sizzlingsala-header-slide2-2018

BACHATA

Workshopdag en Cursussen

De allerbeste Bachata lessen!


WORKSHOPDAG ZATERDAG 9 FEBRUARI 2019
 
Locatie:  grote zaal van Dansstudio Grapelli, Pieterstraat 2-4 in Alkmaar centrum.

Je docenten: Marianne en Peter (groep 1 en 2) en Sederick en Marlies (groep 3)

Kosten: € 20,- per persoon per les, contant op de dag zelf.
Nb: Annuleren kan na inschrijving tot 8 dagen voor aanvang kosteloos. Daarna is 50% van het lesgeld verschuldigd.
Bij afzeggen of niet verschijnen op de dag zelf, 100%.

Aanmelden: via info@sizzlingsalsa.nl  

GROEP 1    11.00 -12.30 uur:  Bachata beginners  / Marianne Greiner en Peter Visser
We veronderstellen dat je de basispassen en gewone rechter- en linkerdraai min of meer beheerst. Van daaruit oefenen we je draaivaardigheden in carrousels en beginnen dan met de eerste nieuwe moves waaronder de `cross body van de bachata´ en embrace turns.

GROEP 2    13.00 -14.30 uur: Bachata semigevorderd 1 / Marianne Greiner en Peter Visser
Voor iedereen die met goed gevolg de Beginners heeft doorlopen, gaan we in semigevorderd 1 verder met de eerste dansbare combinaties. Enige salsa ervaring is hierbij een pré maar niet per se nodig. We leren je dansmoves die je meteen op feestjes kunt gaan toepassen.


GROEP 3    14.45 - 16.15 uur: Bachata Fusion semigevorderd plus / Sederick Short en Amanda 
Meer ervaren dansers kunnen vanaf dit niveau de uitdaging aangaan. Bachata Fusion is een combinatie van Bachata Moderna (Dominicaanse bachata gecombineerd met danstechnieken uit de LA Stijl Salsa on1) en dansbare moves uit de Bachata Sensual & Bachatango. Dit uiteraard in combinatie met de muzikaliteit die erbij hoort!

Schrijf je NU in... Het aantal plekken voor deze spetterende Bachata workshops is gelimiteerd en de groepen lopen hard vol!


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BACHATA FUSION CURSUS OP WOENSDAGAVOND
voor semigevorderde en gevorderde dansers

Op woensdagavond geeft Sederick Short-Blommestijn een 10 weekse cursus Bachata Fusion cursus om 21.15 uur (na de salsa lessen) in de grote zaal van Podium Victorie. Deze lessen bieden het leukste uit de diverse stijlen Bachata (moderna, dominicana, sensual, bachatango) die op dit moment populair zijn.

Sederick heeft jaren ervaring en weet feilloos de leukste danscombinaties te maken die je direct kunt gaan toepassen op de dansvloer! Open voor iedereen met redelijke bachata ervaring. Bij voldoende animo gaat deze cursus door met een vervolg. 
Deze cursus is geschikt voor iedereen die al meerdere Bachata workshops of lessen gevolgd heeft en voor degenen die Salsa dansen op het niveau semigevorderd 3 en hoger (ivm voldoende dansvaardigheid). 

De volgende cursus start op woensdag 27 februari. Inschrijving is open! ------------------------------------------------------------------------------------

NIEUW: BACHATA BEGINNERS 2 CURSUS OP VRIJDAGAVOND

Op veler verzoek breiden wij ons lesprogramma met ingang van dit voorjaar verder uit met nieuwe Bachata cursussen. Vanaf vrijdag 1 maart start de 10-weekse cursus Bachata niveau 2 o.l.v. docent Edgar Wannee en assistente Karin van Nieuwenhuizen. Deze cursus is geschikt voor iedereen die de basispassen heeft geleerd en ook voor degenen die de workshops beginners 1/2 en semigevorderd 1 heeft gevolgd. De cursus wordt gegeven in de fijne Spiegelzaal van de Hoornse Vaart in Alkmaar en is van 20.00 / 21.00 uur. 

Wil je ook goed leren leiden en volgen in de Bachata? Wil je je draaitechnieken beheersen en in 10 weken leuke combinaties leren dansen, die je direct op elk feestje kunt toepassen?
Vanuit de Bachata autentica leren Edgar en Karin je heerlijk ontspannen bachata dansen. Alleen de beste tecnieken uit Bachata autenica en de dominicaanse stijl worden toegepast. Echt een nieuwe topcursus ! 

Deze nieuwe cursus start op vrijdag 1 maart. Inschrijving is open!