sizzlingsala-header-slide2-2018

BACHATA

Workshopdag en Cursus

Bachata op 3 niveaus in Alkmaar


WORKSHOPDAG ZATERDAG 9 FEBRUARI 2019
 
Op zaterdag 9 februari is er weer een Bachata Workshopdag gepland. Elke 2 maanden is er bij Dansschool Sizzling Salsa een nieuwe ronde en kun je starten in de beginners 1-2 of nieuwe moves leren in de semigevorderd 1 en 2 groepen.

Locatie:  grote zaal van Dansstudio Grapelli, Pieterstraat 2-4 in Alkmaar centrum.

Je docenten: Marianne en Peter (groep 1 en 2) en Sederick Short (groep 3)

Kosten: € 20,- per persoon per les, contant op de dag zelf.
Nb: Annuleren kan na inschrijving tot 8 dagen voor aanvang kosteloos. Daarna is 50% van het lesgeld verschuldigd.
Bij afzeggen of niet verschijnen op de dag zelf, 100%.

Aanmelden: via info@sizzlingsalsa.nl  

GROEP 1    11.00 -12.30 uur:  Bachata beginners  / Marianne Greiner en Peter Visser
We veronderstellen dat je de basispassen en gewone rechter- en linkerdraai min of meer beheerst. Van daaruit oefenen we je draaivaardigheden in carrousels en beginnen dan met de eerste nieuwe moves waaronder de `cross body van de bachata´ en embrace turns.

GROEP 2    13.00 -14.30 uur: Bachata semigevorderd 1 / Marianne Greiner en Peter Visser
Voor iedereen die met goed gevolg de Beginners heeft doorlopen, gaan we in semigevorderd 1 verder met de eerste dansbare combinaties. Enige salsa ervaring is hierbij een pré maar niet per se nodig. We leren je dansmoves die je meteen op feestjes kunt gaan toepassen.


GROEP 3    14.45 - 16.15 uur: Bachata Fusion semigevorderd plus / Sederick Short en Amanda 
Meer ervaren dansers kunnen vanaf dit niveau de uitdaging aangaan. Bachata Fusion is een combinatie van Bachata Moderna (Dominicaanse bachata gecombineerd met danstechnieken uit de LA Stijl Salsa on1) en dansbare moves uit de Bachata Sensual & Bachatango. Dit uiteraard in combinatie met de muzikaliteit die erbij hoort!

Schrijf je NU in... Het aantal plekken voor deze spetterende Bachata workshops is gelimiteerd en de groepen lopen hard vol!-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BACHATA FUSION CURSUS OP WOENSDAGAVOND

Sinds woensdag 28 november geven Sederick Short-Blommestijn en Claudia Tijm een 10 weekse cursus Bachata Fusion om 21.15 uur (na de salsa lessen) in de grote zaal van Podium Victorie. Deze lessen bieden het leukste uit de diverse stijlen Bachata (moderna, dominicana, sensual, bachatango) die op dit moment populair zijn.
Sederick heeft jaren ervaring en weet feilloos de leukste danscombinaties te maken die je direct kunt gaan toepassen op de dansvloer! Open voor iedereen met redelijke bachata ervaring. Bij voldoende animo gaat deze cursus door met een vervolg.