sizzlingsala-header-slide2-2018

BACHATA

Bachata cursussen en workshopdag

Verschillende niveausBachata workshopdag

Zaterdag 6 april

Elke 2 maanden (behalve in de zomer) organiseren wij een Bachata workshopdag. De volgende is gepland op zaterdag 6 april.
We bieden die dag weer workshops aan voor drie niveaus dansers.

10.00-11.30 uur: Beginners 1-2 o.l.v. Marianne en Peter
Geschikt voor iedereen die de basispassen en -draaien van Bachata beheerst. We werken aan je draaitechniek middels 'carrousels' met diverse handposities, we leren je 'de crossbodylead' van de bachata en werken aan een 'embrace turn'. 

11.30-13.00 uur: Semigevorderd 1 o.l.v. Marianne en Peter
Voor wie de workshop Beginners 2 eerder heeft gevolgd of al meer cursuservaring in bachata heeft. We bieden je enkele figuren die je ook op feestjes direct in de praktijk kan gaan toepassen! 

13.30-15.00 uur: Semigevorderd 2 o.l.v. Sederick Short
Bachata fusion voor meer ervaren dansers. Een mix van figuren uit diverse Bachata-stijlen zoals B.moderna, B.sensual of Bachatango worden aaneen gesmeed tot dansbare combinaties. 

Locatie: Dansstudio Grapelli,  Pieterstraat 2-4, Alkmaar centrum

Kosten: € 20 p.p. per workshop, contant 

Aanmelden: info@sizzlingsalsa.nl 


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


BACHATA FUSION CURSUS OP WOENSDAGAVOND
voor semigevorderde en gevorderde dansers

Op woensdagavond geeft Sederick Short-Blommestijn een 10 weekse cursus Bachata Fusion cursus om 21.15 uur (na de salsa lessen) in de grote zaal van Podium Victorie. Deze lessen bieden het leukste uit de diverse stijlen Bachata (moderna, dominicana, sensual, bachatango) die op dit moment populair zijn.

Sederick heeft jaren ervaring en weet feilloos de leukste danscombinaties te maken die je direct kunt gaan toepassen op de dansvloer! Open voor iedereen met redelijke bachata ervaring. Bij voldoende animo gaat deze cursus door met een vervolg. 
Deze cursus is geschikt voor iedereen die al meerdere Bachata workshops of lessen gevolgd heeft en voor degenen die Salsa dansen op het niveau semigevorderd 3 en hoger (ivm voldoende dansvaardigheid). 

De volgende cursus is gestart op woensdag 27 februari. Aanmelden en instromen kan nog! 


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NIEUW: BACHATA BEGINNERS 2 CURSUS OP VRIJDAGAVOND

Op veler verzoek breiden wij ons lesprogramma met ingang van dit voorjaar verder uit met nieuwe Bachata cursussen. Vanaf vrijdag 1 maart start de 10-weekse cursus Bachata niveau 2 o.l.v. docent Edgar Wannee en assistente Karin van Nieuwenhuizen. Deze cursus is geschikt voor iedereen die de basispassen heeft geleerd en ook voor degenen die de workshops beginners 1/2 en semigevorderd 1 heeft gevolgd. De cursus wordt gegeven in de fijne Spiegelzaal van de Hoornse Vaart in Alkmaar en is van 20.00 / 21.00 uur. 

Wil je ook goed leren leiden en volgen in de Bachata? Wil je je draaitechnieken beheersen en in 10 weken leuke combinaties leren dansen, die je direct op elk feestje kunt toepassen?
Vanuit de Bachata autentica leren Edgar en Karin je heerlijk ontspannen bachata dansen. Alleen de beste tecnieken uit Bachata autenica en de dominicaanse stijl worden toegepast. Echt een nieuwe topcursus...

Deze nieuwe cursus start op vrijdag 1 maart. Inschrijving is nog open! 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------